ÓRGANS DE PARTICIPACIÓ

Adéu Montsecre!

La nostra Montsecre se’ns vol despedir, així que li donem aquest espai per dir-nos adéu:

Aquest any fa 20 anys que treballo com administrativa a l’AMPA de l’escola i enguany he pres la decisió, per motius personals, de deixar aquesta feina que durant tants anys he fet molt a gust. Vull des d’aquí expressar que he après moltes coses, he gaudit fent la feina, he tingut companys que son excepcionals i he conegut moltes juntes directives (mares i pares de l’escola) que han estat al meu costat treballant dia a dia i convivint com una gran família. A tots els hi vull donar les gràcies per tots aquests anys que hem conviscut tots plegats.

Mai oblidaré aquests anys de la meva vida amb tots vosaltres i se’n farà molt difícil passar pel despatx de l’AMPA i pensar que la feina que he fet durant tants anys ja no podré tornar-la a fer.

Gràcies a tots els pares i mares que de manera voluntària contribueixen a que l’AMPA sigui una part molt important de la comunitat educativa de l’escola Jaume I

Montse (Monsecre !!!)

Juny 2015

One thought on “Adéu Montsecre!

  1. Be Montse, tot i que fa pràcticament poc que ens coneixem, dir-te que ets excepcional com professional i com a persona. Has deixat una empremta enorme en tots nosaltres i et trobarem molt a faltar. Espero no perdre’t de vista i continuar tenint contacte amb tu. Una fortíssima abraçada i que gaudeixin d’aquesta nova etapa. Un petó enorme.
    Aitana (mare Asier P5A)

    Gràcies per tot!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s