ÓRGANS DE PARTICIPACIÓ

I dissabte vinent… jornada per la pública!

assembleagrogasantsespanyaindustrialabrilde2014-03Amb l’arribada del bon temps el barri de Sants es vol tornar a pintar de color groc per defensar l’escola pública. Així que, igual que vam fer l’any passat, us convidem a una jornada lúdica i reivindicativa al Parc de l’Espanya Industrial. El dissabte 25 d’abril, l’Assemblea Groga de Sants (l’espai que aplega i dona veu mestres, famílies i estudiants de les escoles publiques del barri) organitza un matí amb activitats per pasar-ho bé en familia però també per informar-nos de la situació actual de les nostres reivindicacions.
Hi haurà una obra de teatre representada pels alumnes de l’IES Lluís Vives, una exposició amb critiques a la LEC i a la LOMCE i paradetes de samarretes grogues. Farem una xocolatada i hi haurà servei de bar. A més, cada escola prepararà un taller, en el cas de la nostra escola, farem un taller de bombolles de sabó.

assembleagrogasantsespanyaindustrialabrilde2014-04


Volem que sigui una jornada divertida, plena d’activitats on passem una bona estona, però també volem enfortir la xarxa de col·laboració i informació entre escoles del barri i tots els àmbits relacionats, perquè només a través de l’aquesta xarxa podrem lluitar en defensa de l’escola pública.
Us esperem a partir de les 10,30h al parc de l’Espanya Industrial

assembleagrogasantsespanyaindustrialabrilde2014-01

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s