ACTIVITATS A L'ESCOLA

Quan ballar és somiar amb els peus

La dansa és una de les activitats més noves a la nostra oferta d’extraescolars, però ha entrat amb força i ja té un bon grapat d’adeptes que aprenen a expressar amb el cos. De moment, totes són nenes, però ens encantaria descobrir un Billy Elliot, qui sap si aquest any vinent…

image (8)

Posició final d’una proposta d’una experimentació amb objectes

A través de diferents disciplines i tècniques (dansa clàssica, contemporània, relaxació, improvisació, expressió corporal), la Sandra endinsa els infants en un fascinant descobriment del propi cos. Es treballa amb objectes com globus, cintes, cordes,… per acompanyar l’aprenentatge per diferents elements com el ritme, la conciència, l’atenció, la coordinació, la flexibilitat, la relaxació, la lateralitat i tants altres elements que formen part de la disciplina de la dansa però que són tan i tant importants en la resta d’activitats de la nostra vida. I com hem parlat també en altres activitats, hi ha valors com el respecte cap als altres, l’auto-confiança, l’acceptació als quals també se’ls dona cabuda durant el temps de classe.

foto 1

Moments de relaxació intentant sentir tot el pes sobre la terra.

image

Treball d’emocions a través de l’expressió corporal

La Martha Graham, una de les més famoses ballarines de tots els temps, deia que la dansa és el llenguatge secret de l’ànima. Sovint, la nostra ment no ens deixa expressar el que la nostra ànima vol dir. I és importantíssim que els nens i nenes aprenguin a donar-li veu al que les paraules no poden transmetre. En moments com aquest on les assignatures artístiques estan a punt de caure dels continguts curriculars per culpa de la llei Wert, volem fer una aposta clara per activitats com aquesta que ajuden a que el cor parli, i ho faci ben fort!

Volem agraïr a la Sandra la passió que hi posa en aquesta activitat, com en tot allò que fa. Que sigui per molts anys!

2 thoughts on “Quan ballar és somiar amb els peus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s