ACTIVITATS A L'ESCOLA / RECURSOS PER A PARES

Xerrada sobre els usos moderats de les pantalles

Aquesta setmana us volem oferir la tercera entrega pel que fa a xerrades per a pares i mares. Altra vegada organitzada per la IMEB, igual que la del mòbil, el proper 19 de març a les 17,30h parlarem sobre la televisió, l’ordinador i com fer que aquests aparells convisquin en harmonia i en pau amb la família: horaris pactats amb pantalles que s’estiren com xiclets, canals o programes que no són adequats però estan accessibles a qualsevol hora, disputes continuades per intentar que els infants es motivin amb alguna cosa més que l’ordinador o la televisió….

nios-television-televisor-tv-kids-child

En definitiva, les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també de preocupació de les famílies per si els fills i filles en fan un mal ús. Com promoure l’ús racional de les pantalles a partir de la crítica i l’autocrítica? Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema?

Doncs si voleu aprendre una miqueta més sobre el tema us esperem dijous a la nostra biblioteca, al segon pis. Ens agrada molt compartir aquests espais de reflexió, aprenentatge i acompanyament entre tots.

Com sempre, hi haurà servei de cangur per a tots els nens i nenes de l’escola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s