ÓRGANS DE PARTICIPACIÓ

Xerrada “I després de la LOMCE, què?” a les Cotxeres de Sants

Com ja és sabut per tothom, la LOMCE va ser aprovada el mes de desembre de l’any passat. De res ha servit el rebuig majoritari de les forces polítiques, els sindicats, les famílies i gairebé tots els professionals de l’àmbit educatiu no adeptes al PP. Hi ha hagut manifestacions massives en contra dels seus preceptes perquè aquesta llei pot ser el final definitiu de la igualtat d’oportunitats inherent a l’escola pública. Però no en tenim prou, i per això l’Assemblea Groga de Sants organitza aquest dimecres una xerrada a les Cotxeres de Sants, per tal d’informar de manera clara i senzilla, quines repercussions té l’esmentada llei a curt i llarg termini i, el que és més important, què podem fer per combatre-la des de tots els àmbits.

no_a_la_lomce1-300x300

Les persones que donaran la xerrada són el Ramon Font (promotor de la ILP per l’educació) i l’Andrés Encinas (impulsor de la Xarxa d’escoles insubmises). Cadascuna de les iniciatives dona eïnes per lluitar des de diferents fronts contra la base de la LOMCE: d’una banda, la ILP per l’educació és una iniciativa que impulsa la creació d’una nova llei per a l’educació que caldrà presentar al Parlament, avalada, com totes les Iniciatives Legislatives Populars, per un mínim de 50.000 signatures; d’altra banda, la Xarxa d’escoles insubmises és un òrgan de coordinació entre escoles per lluitar de manera conjunta contra la LOMCE.

Creiem que és important que tothom estigui al cas de què pot significar per a nosaltres i els nostres fills l’aplicació definitiva d’aquesta llei, així que us convidem a tots i a totes a assistir i participar activament en les propostes que se’n derivin.

Xerrada: “I després de la LOMCE, què”

Dia i hora: 5 de novembre a les 18h

Lloc: Cotxeres de Sants (Sala de conferències). Ctra de Sants 79

Organitza: Assemblea Groga de Sants

Ponents: Ramon Font i Andrés Encinas

Hi haurà servei de canguratge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s