GENERAL

Algunes dates que cal no oblidar

calendar (1)A continuació us recordem algunes dades perquè les tingueu presents de cara al curs vinent:

Quota de l’AMPA curs 2014-2015: de l’1 al 10 de setembre de 16 a 18h podeu fer efectiva la quota de soci de l’AMPA i l’assegurança. L’import és de 30€ per família i 4€de l’assegurança per nen/a

Recordeu que l’alumnat de 3er a 6è curs no caldrà que faci el pagament de la quota d’AMPA, només el pagament de l’assegurança, ja que la quota ja l’heu fet efectiva amb el pagament per a la socialització de llibres.

Acollida matinal pel curs 2014-2015: des del dia 1 fins el dia 10 de setembre amb horari de 16 a 18h podeu inscriure els nens al servei d’acollida matinal que començarà el dia 15 de setembre (primer dia d’escola).

Llibres de text i quaderns d’activitats: l’AMPA us ofereix el servei de distribució de llibres i quaderns d’activitats pel curs vinent. L’alumnat de 1er i 2n (llibres de text) i de 3er a 6è curs (quaderns d’exercicis) podeu adquirir els llibres a la llibreria ABACUS on gaudireu d’un descompte del 15%. La llibreria està situada al c/Creu Coberta 93 (a la part de dalt del Mercat d’Hostafrancs). Per poder gaudir del descompte cal que us doneu a conèixer com a família de l’escola Jaume I.

El període d’adquisició de llibres i quaderns serà del 15 de juliol al 10 de setembre (en horari de 10 a 21h)

Servei de cangur de setembre: l’AMPA us oferirà un servei de cangur del 15 al 26 de setembre des de les 16,30h fins a les 17,30h, donat que les activitats extraescolars començaran el dilluns 29 de setembre. Per tal d’apuntar-vos podeu passar del dia 1 la 5 de setembre en horari de 16 a 18h. El preu és de 16€.

Activitats extraescolars 2014-2015: el primer dia d’escola (15 de setembre) rebreu un dossier amb tota la informació sobre les activitats extraescolars del curs vinent que començaran dilluns dia 29 de setembre.

La junta de l’AMPA, la coordinadora de monitors i l’administrativa de l’AMPA us desitgem un bon estiu. Ens veiem al setembre amb les piles carregades per començar tots junts un nou curs.

visca estiu

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s