RECURSOS PER A PARES

Com tenim la comunicació a casa?

Comunicar-nos: això que fem els éssers humans al llarg de tota la nostra existència fins i tot quan no volem comunicar (fa una mica de por i tot, no trobeu?)

Doncs sí, d’acord, acceptem que ho fem constantment però, ho fem correctament? Establim els mecanismes adequats per entendre els nostres infants i per fer-nos entendre per ells? Com afectarà això a les nostres relacions i a les relacions futures dels nostres fills i filles?

Els pròxims dies 13 de febrer i 6 de març, a la biblioteca de la nostra escola, parlarem de tot això amb el Ramon Casals, un professional de l’educació, la docència i la comunicació. El Ramon Casals col·labora habitualment amb diferents medis de comunicació, ha escrit diversos llibres sobre les relacions amb la canalla i es dedica des de fa molts i molts anys a la docència.

Segurament, com passa sempre, descobrirem que aquestes “batalles quotidianes” que protagonitzem a casa nostra són el pa de cada dia a totes les famílies, i ens podrem enriquir molt de l’experiència compartida de tots plegats.

L’interès mostrat per part de les famílies ha estat molt positiva; estem segurs que la xerrada estarà a l’altura de les vostres expectatives.

Ens veiem demà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s