General

RESUM ASSEMBLEA DE L’AMPA

Per fi us podem oferir un resum del que vam parlar a la darrera assemblea de l’AMPA celebrada el 22 de novembre:

  Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.

   Presentació i aprovació de l’estat de comptes: aquest any no hi haurà cap subvenció. Hi ha hagut una baixada considerable de l’assistència al casal d’estiu. Hi ha hagut molts rebuts retornats amb el conseqüent recàrrec de l’entitat financera, que es fa assumir a les famílies corresponents. S’ha baixat el pressupost de les festes perquè l’any passat no es va gastar tot.

    Activitats extraescolars: dels 186 socis de l’AMPA, 150 fan activitats. S’han anul·lat dues activitats per manca de nens (jocs de taula i racó d’estudi). No s’ha ofert música perquè tenia molt poca demanada i s’ha canviat per “Menuts a escena” que ha tingut molt bona acceptació.

     Comissions:

      • Socialització de llibres: ha funcionat molt bé però sempre falta gent.
      • Festes: hi ha hagut una baixa. Es demanen voluntaris.
      • Casal d’estiu: es va crear una comissió però cal tenir en compte que ara com ara és un casal molt econòmic i que depenent del que es vulgui fer pujarà molt el preu.
      • Camí escolar: segueix sent difícil la comunicació entre les parts. No s’ha treballat encara a l’escola amb els infants. De moment l’IMEB no ha fet cap altra convocatòria per seguir treballant-ho.
      • Nouvinguts: no hi ha hagut gaire activitat. Des de l’escola no s’ha dit res. Els cursos de català funcionen sols i els tallers de conversa no s’han pogut fer per manca de disponibilitat dels voluntaris. Es decideix deixar-la parada temporalment.
      • Anti-retallades: es van trobant amb periodicitat. Les famílies de la comissió participen a l’Assemblea Groga del barri. Es traslladen les mobilitzacions proposades a l’assemblea a l’escola. Algunes de les accions que es podrien fer a l’escola són: xerrades informatives per parlar de la vaga, circulars internes per informar immediatament de les baixes de professorat per tal que les famílies puguin enviar mails al departament, crear un correu de la comissió anti-retallades, fer una nova remesa de samarretes grogues i fer una nova pancarta que es pagarà a mitges amb l’escola.

       Consell escolar: aquest anys es faran eleccions a consell escolar. Es comenta que hi ha quatre places i que cal que hi hagi gent que es presenti encara que no surtin escollits per poder comptar amb substituts en cas de vacants.

        Obres: es van recollir signatures pel tema de la calor. Es van enregistrar el dia 1 de juny i encara no s’ha rebut cap resposta. El grup de pares implicat en aquest tema fa torns per trucar al consorci per interessar-se pel tema. Pel que fa al problema de manca d’ombra al pati, no s’ha donat cap solució argumentant que no hi ha diners. Al menjador es posaran ventiladors al sostre, als despatxos aire condicionat i a la cuina no es pot fer res, donat que l’extractor és molt potent i neutralitzaria qualsevol solució.

         El gimnàs, que es comparteix amb els casteller, és vol fer una festa d’inauguració conjunta.

          Sortides: nova organització de les sortides dels cursos que van des de p3 fins a 2on al pati. S’ha fet una nova porta al carrer Melcior de Palau (segurament es farà servir després de les festes). La porta del carrer Guitard seguirà funcionant.

           SOS AMPA: al juny dues persones de la junta no renovaran el càrrec: una és la Marta Piñeiro (vocal) i l’altra és la Mª José Muñoz (presidenta). Es necessitarà gent voluntària per cobrir les vacants.

            Programa de suport educatiu a les famílies IMEB: estan previstes les següents xerrades: “La feina de l’escola arriba a casa. Hem d’ajudar-los?” (11/12) i “Participació de les mares i pares a la vida escolar” (7/03)

             Deixa un comentari

             Fill in your details below or click an icon to log in:

             WordPress.com Logo

             Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

             Google photo

             Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

             Twitter picture

             Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

             Facebook photo

             Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

             S'està connectant a %s