General

DUES CAMPANYES CONTRA LA LLEI WERT

Arrel del comentari publicat per la nostra companya Maribel en l’anterior entrada, avui ens fem ressó de la campanya de recollida de signatures per aturar la llei Wert que estan duent a terme dues entitats en defensa de l’educació.

La primera està dirigida per un seguit de persones que s’agrupen sota la denominació “Yo estudié en la pública”. Si recordeu, ja vam parlar d’ells en una altra ocasio, quan un grup de personatges de la cultura van editar un vídeo explicant per què s’havia de defensar l’escola pública. Els quatre principis bàsics d’aquesta entitat són:

  1. L’educació pública és un dret constitucional i patrimoni nacional irrenunciable.
  2. L’educació pública és un factor de cohessió social, afavoreix la igualtat d’oportunitats i integra la diversitat.
  3. L’educació pública és qualitat. No accepten que es deteriori, sino que cal treballar per millorar-la des de tots els estaments.
  4. L’educació púlbica no és un negoci.

Hi ha diferents maneres de col·laborar amb ells i si us interessa saber més, us adrecem al seu web. També en aquesta pàgina podeu demanar la retirada de l’avantprojecte de la LOMCE enviant la vostra signatura.

En la mateixa línia que aquesta campanya trobem “Lo que hay que Wert”, una iniciativa promoguda per “Educación sin fronteras” que també recull signatures  per demanar la retirada de l’esmentada llei. Podeu accedir a la recollida de signatures entrant al següent enllaç.

No oblidem que la llei Wert és una de les més cruentes pel que respecta a la reducció de despesa en educació pública i això va en detriment dels nostres nens i nenes, i també de totes les persones que creiem en la igualtat d’oportunitats des de l’ensenyament. Signar en qualsevol d’aquestes dues entitats és un gest còmode i senzill que pot servir per aturar el corró contra la pública que ja fa temps que apliquen les polítiques de la nostra societat. No permetem que l’educació de qualitat es converteixi en un luxe només a l’abast dels que més tenen.

One thought on “DUES CAMPANYES CONTRA LA LLEI WERT

  1. Retroenllaç: Quan ballar és somiar amb els peus | AMPA escola Jaume I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s