General

RESUM REUNIÓ DE JUNTA

Us volem informar que ahir vam tenir reunió de Junta de l’AMPA. Vam estar preparant la propera assemblea, que segurament es convocarà pel proper dia 22 de novembre i de la qual rebreu notificació en breu, i debatent sobre els principals temes que tractarem en aquesta reunió. Us convidem a tots i a totes a que feu les aportacions que considereu, si hi ha algun tema que penseu que s’hauria de parlar a l’Assemblea, no dubteu en enviar-nos un mail i ho tindrem en compte de cara a l’ordre del dia.

També vam estar escollint les possibles xerrades que tindrem aquest curs, ja sigui organitzades per l’IMEB o bé per la FAPAC, esperem que siguin interessants per a vosaltres i que l’afluència sigui massiva, ja que es tracta de tallers i activitats molt participatives i on podem aprendre molt tots plegats de les experiències dels professionals que ho porten i dels pares i mares que pateixen situacions similars a les nostres. Us informarem a través d’aquest bloc de les dates i dels continguts quan ho tinguem.

I per acabar amb els temes més importants, comentar-vos que al finals les eleccions de consell escolar es celebraran al gener, però seguim necessitant voluntaris i voluntàries per representar al sector dels pares i mares en aquest òrgan de participació així que tots els que estigueu interessats passeu per l’AMPA a deixar les dades. Segurament organitzarem una xerrada abans de les eleccions per fer una posada en comú.

Estigueu atents perquè us anirem informant de les novetats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s