General

RESUM DE L’ASSEMBLEA DE L’AMPA

Com sempre, us volem posar al corrent dels temes i acords tractats el passat 24 de maig a la darrera assemblea de l’AMPA del curs 2011/12.

 • Quota: s’aprova mantenir la mateixa quota que aquest any, que serà de 30€ més 3,5€ per nen de l’assegurança mèdica de la FAPAC
 • Informació casal d’estiu: es van explicar les activitats que es realitzarien, com una remullada diària al pati, les sortides al Happy Parc, als bombers, al Caixa Fòrum, al Forn Baltà, al rocòdrom de la Foixarda. Cada dijous s’anirà a la piscina del club Europolis.
 • Festa cloenda: es realitza el dia 9 de juny amb un tastet de les activitats extraescolars que s’han realitzat al llarg del curs i un espectacle de màgia, la tasqueta dels nens i nenes de 6è i el gelat, com cada any facilitat per la casa Frigo.
 • Servei de canguratge de 15 a 17 durant la jornada intensiva (del dia 11 al 22 de juny): parvulari farà ludoteca, berenar i pati mentre que primària farà deures, joc d’interior i pati.
 • Projecte de socialització de llibres: tot i que les subvencions d’aquest any i l’anterior estan concedides, no s’ha cobrat encara cap de les dues. El projecte es continuarà amb una quota més alta perquè tot i que pugem aquesta quantitat les famílies en surten beneficiades.
 • Comissió Camí escolar: està essent complicada la col·laboració amb Pràctiques 2 per dificultat d’organitzar horaris. En aquesta escola s’ha inclòs el projecte al currículum escolar, cosa que no s’ha fet amb la nostra escola. No sembla que hi hagi molta implicació per part del claustre de mestres. Pel que fa a les botigues amigues, de moment el projecte està aturat perquè s’han acabat les etiquetes. Es fa la proposta que les families es trobin en un punt del camí escolar per fer-lo tots junts i augmentar així la visibilitat del projecte.
 • Mercadillo solidari: ja s’han realitzat dos mercadillos, i s’han recollit uns 800€. Aquests diners es destinen als infants que no han fet cap sortida, a partir de la informació que recull l’escola en reunions amb els serveis socials.
 • Estat actual de les obres: s’explica el que va parlar la comissió d’obres amb el responsable d’aquestes (podeu clicar aquí per consultar el contingut complert) i també es fa especial incidència en la calor del menjador i la manca d’ombra als patis. Respecte a la calor del menjador es decideix enviar definitivament la carta al Consorci queixant-nos de les altes temperatures i recollir signatures per adreçar també a aquesta entitat. L’escola no ha donat resposta a la nostra proposta d’enviar-ho de manera conjunta.
 • Pel que fa a la manca d’ombra als patis, es comenta la possibilitat de comprar roba ombregadora negra, que és força econòmica. Es vol fer arribar també aquesta preocupació al consorci per fer pressió.
 • Xerrades educatives de l’IMEB: s’han fet dues xerrades, es valoren molt positivament però es lamenta la baixa assistència de les famílies.
 • Novetats consell escolar: recordem que hi ha eleccions al novembre i, tot i que tenim quatre candidats, és important que es presenti més gent per poder tenir reserves en cas de renuncia o marxa d’altres membres.
 • S’informa que no hi haurà subvenció per les activitats extraescolars, així que pot ser que algunes activitats no es realitzin si resulten deficitàries. Tot dependrà de l’estat de comptes de l’AMPA.
 • Delegats de classe: sorgeix de nou aquest projecte però es comenta que està aparcat perquè cal implicació per part de l’escola.
 • Enquestes: hi ha hagut poca resposta per part de les famílies i no es considera representatiu. Es proposa tornar-les a fer el dia de la festa.
 • Comunicacions de l’AMPA: es proposa fer-les en paper de color per fer-les més vistoses i que els mestres s’impliquin més i expliquin als infants les comunicacions, per tal que després ho comentin amb les famílies.

En breu us informarem també dels temes tractats al darrer consell escolar de l’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s