General

XERRADA INFORMATIVA A LA GUARDERIA EL TIMBAL

El dia 14 de març passat, dues mares de l’escola (la Isabel, mare de Pau i Biel; i la Maribel, mare de Lara i Biel)  van anar convidades per la directora de l’Escola Bressol Timbal  (amb la que compartim edifici) a una xerrada amb les famílies que aquest mes faran la preinscripció pels seus fills i filles a primària. A més de la nostra escola hi havia representació de Barrufet, Practiques II, Joan Pelegri, Institució Montserrat i Lavinia.

Van poder explicar els projectes de cada escola, com funciona l’etapa Infantil, l’adaptacio, l’ús de llibres, sortides, etc. També es van facilitar els projectes de l’escola així com les adreces web de l’escola i de l’AMPA i les properes activitats (la biblioteca, la xerrada del proper dia 18 d’abril i el mercadillo del mes de maig).

Va ser una experiència molt enriquidora, desenvolupada en un ambient molt cordial, on les participants van poder fer arribar les bones impressions de l’escola i per donar l’escalfor i confiança que les mares i pares necessiten quan han de prendre la difícil decisió d’escollir escola pels seus fills i filles.

Esperem que activitats com aquesta serveixin també per enfortir llaços de col·laboració i diàleg entre la guarderia, l’escola i l’AMPA perquè d’aquesta manera totes les parts en sortiran molt beneficiades.


2 thoughts on “XERRADA INFORMATIVA A LA GUARDERIA EL TIMBAL

  1. M'agrada molt la iniciativa perquè sou els pares que ja heu estrenat l'etapa d'Infantil i Primària els que millor podeu acompanyar als pares que estan a punt de fer aquest pas. Tots els canvis generen incertesa, però si es fan amb optimisme els nens es fan grans amb cada repte i omplen els pares d'orgull i d'alegria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s