General

RENOVACIÓ DE COL·LABORACIO ENTRE L’AMPA I EL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

El passat dia 6 de febrer dos membres de la junta de l’AMPA van assistir a l‘acte protocolari de signatura del conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Les nostres companyes de la Junta de l’Ampa assistint a l’acte de signatura 

Com tots ja sabeu, aquesta entitat s’encarrega de vetllar per l’ús del català i fomentar el seu coneixement en tots els àmbits. La nostra associació ja fa temps que té relació directa amb el Consorci (gràcies a aquesta relació hi ha persones de l’escola que assisteixen a cursos gratuïts de català, per posar un exemple), però aquest any han volgut donar un caire més oficial a la col·laboració.

Per aquest motiu, l’AMPA de l’escola Jaume I va ser convidada, junt amb altres 22 entitats de la ciutat de Barcelona a l’esmentada signatura, on el president del consell del Consorci, el Sr Jaume Ciurana, va destacar la importància de les associacions com la nostra per aconseguir que el català segueixi tenint vigència a la nostra societat.

Ja sabeu que si voleu ampliar els vostres coneixements de català, només cal que pregunteu a l’escola pels cursos que s’imparteixen i se us informarà de tot el que calgui.

Defensem l’escola en català!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s